ΡΟΖ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Νο36

Για να διαβάσετε το τεύχος σε
ηλεκτρονική μορφή κάντε κλικ
στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Editorial

Ανδρέας Ιωαννίδης

Δεν αρκεί η καλή διάθεση για να τελειώσεις κάτι στην ώρα του. Μερικές φορές ανυπέρβλητα εμπόδια σε αναγκάζουν να καθυστερήσεις. Κάπως έτσι αυτό τον μήνα καθυστερήσαμε και την έκδοση του Ροζ Καφενείου. Τελικά όμως με λίγη πίεση και προσπάθεια όλα καλά.

Το τεύχος Μαρτίου – 36 στη σειρά – είναι ήδη γεγονός και βρίσκεται σε όλα τα σημεία διανομής. Είναι επίσης προσβάσιμο σε ηλεκτρονική μορφή από αυτή την ιστοσελίδα (gayworld.gr) όπου μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο και να το διαβάσετε με την ησυχία σας.

Στο τεύχος Μαρτίου θα διαβάσετε συνέντευξη με την υπεύθυνη Εθελοντισμού του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας (Athens Pride) Φωτεινή Πιπή, συνέντευξη με τον Αναστάσιο Παπαλέξη τον άνθρωπο που ενσαρκώνει την Queen Graciela Taliateli, άρθρα όπως Plastic Realness και τις μόνιμες στήλες μας Κατινάζ, η Julia Glitter συμβουλεύει και το αγαπημένο κρυπτόλεξο.

Η στήλη Κινηματογράφος φιλοξενεί τις Βασίλισσες του σκηνοθέτη Mnuel Gomez Pereira σε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ στο οποίο θα βρείτε και μια σύγκριση με την Ελλάδα...

Στη στήλη 20 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον... φιλοξενούμενος μας σε αυτό το τεύχος είναι ο ιδιοκτήτης του Trap Bar Ηλίας Κεπενός.

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο δίπλα και διαβάστε το τεύχος σε διαδικτυακή μορφή.

Καλή ανάγνωση!!!

Ανδρέας Ιωαννίδης.

Τελευταία άρθρα

Πολυδιαβασμένα άρθρα ημέρας


Οι LGBT διεκδικήσεις θα έχουν καλύτερη αντιμετώπιση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;

Ναι - 34%
Μάλλον ναι - 30.1%
Όχι - 16.8%
Μάλλον όχι - 12.6%
Δεν γνωρίζω - 6.5%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
play thessaloniki

Events

Find Us on Facebook