Όταν δημοσίευσα την αγγελία μου στο αγαπημένο μας site, δεν περίμενα να έχω τόσα πολλά μηνύματα στο e-mail μου. Φαίνεται όμως πως υπάρχουν πολλοί πεινασμένοι για διαφορετικό σεξ.

Το πιο παράξενο όμως απ' όλα είναι ότι οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι σαν και εμένα. Βέβαια επειδή δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συναντήσει μέσα από ένα απλό e-mail, άρχισα να απαντάω μόνο σε εκείνα που έδειχναν να είναι ευγενικά και προσεγμένα. Πολλά έλεγαν μαλακίες του στυλ : (Θα σε ξεσκίσω πουστάκι. Θα σου πετάξω τα μάτια έξω. Θα σε κάνω να μη μπορείς να περπατήσεις και άλλες τέτοιες μαλακίες). Γενικά αντράκια με πολλά απωθημένα και όχι τύποι που ξέρουν να απολαύσουν όμορφες ερωτικές και διαφορετικές στιγμές. Σ' αυτά δεν απάντησα καθόλου. Απάντησα όμως σε πολλά που ήταν σωστά.

Σε ένα μάλιστα από αυτά τα ευγενικά μου έγραφε ένας παντρεμένος (από τους πολλούς) και είχε μάλιστα και ολόσωμη φωτογραφία του που έδειχνε τα προσόντα του αλλά και το πρόσωπο του (πράγμα που έδειχνε αποφασιστικότητα για αυτό που ήθελε να ζήσει μαζί μου). Τα προσόντα του ήταν πραγματικά τεράστια, ο συνδυασμός της ευγένειας του και των μεγάλων προσόντων του, με έκανε να κανονίσω ένα ραντεβού μαζί του.

Πραγματικά βρεθήκαμε κάπου στο κέντρο της Αθήνας. Μου είχε πει ότι δεν μπορούσε (όπως και εγώ άλλωστε) παρά μόνο πρωινές ώρες μιας και θα ήταν αδύνατον να βγει κρυφά από την γυναίκα του (τα ίδια και εγώ). Έτσι συναντηθήκαμε κάνοντας κοπάνα από την δουλειά μας. Ο «Γ» ήταν 32 χρονών (δέκα χρόνια μικρότερος από μένα), γύρω στα 1,80 cm, αρκετά παχουλός θα έλεγα και με πράο πρόσωπο.

Όταν με είδε μου είπε: «Δεν φαίνεσαι ότι είσαι ομοφυλόφιλος, καλύτερα, γιατί δεν θα μου άρεσε να βγω με κάποιον που δείχνει τι είναι, άλλωστε κάπως έτσι φανταζόμουν τον έρωτα με έναν άλλον άντρα.». Μείναμε αρκετή ώρα στην καφετέρια πίνοντας και απολαμβάνοντας τον καφέ μας και τον καυτό ήλιο. Όταν είδαμε ότι έδενε η χημεία μας αποφασίσαμε να δούμε που θα πηγαίναμε οι δύο μας για να απολαύσει ο ένας τον άλλον. Κανένας από μας δεν διέθετε χώρο, όσο για ξενοδοχείο μας φάνηκε λίγο τραβηγμένο και κάπως.

Τελικά πήραμε την απόφαση να πάμε σε καμία ερημιά κάπου στα βόρεια προάστια (από εκεί ήξερα αρκετές τέτοιες τοποθεσίες). Μπήκαμε στο αμάξι του, (εγώ δεν μπορώ να πάρω το δικό μου μιας και το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου) και σαράντα, λεπτά αργότερα βρεθήκαμε σε μια τοποθεσία που δύσκολα μπορούσε να μας δει κανείς. Όση ώρα οδηγούσε ο «Γ», εγώ κοιτούσα το επίμαχο σημείο του. Φαίνεται ότι έκανε διάφορες σκέψεις, γιατί έβλεπα ότι το μεγάλο πράγμα του (σύμφωνα με την φωτογραφία που μου είχε στείλει) κόντευε να σκίσει το παντελόνι του. Έκανα μάλιστα μια κίνηση να του το πιάσω πάνω από το παντελόνι, αλλά μου είπε: «Ας κάνουμε λίγο υπομονή, γιατί μπορεί να τρακάρουμε».

Όταν λοιπόν φθάσαμε στην ερημιά, βάλαμε το αυτοκίνητο πίσω από μια συστάδα (αρκετά υψηλή) θάμνων και δέντρων. Έσβησε την μηχανή και άφησε το τιμόνι, γύρισε με λάγνο βλέμμα και με κοίταξε για λίγο. Ύστερα με αγκάλιασε τρυφερά, βάζοντας το ένα χέρι του κάτω από το μακό που φορούσα και άρχισε να μου χαϊδεύει απαλά-απαλά τα βυζιά μου. Έγειρα προς τα πίσω, ακουμπώντας το κεφάλι μου στο τζάμι της πόρτας του αυτοκινήτου και αφέθηκα στα τρυφερά χάδια του. Μου έβγαλε το μακό και άρχισε να μου πιπιλά τις ρόγες με πάθος, ύστερα ακούμπησε τα χείλια του στα χείλια μου και με φίλησε ρουφώντας με στην κυριολεξία. Η τρύπα μου άρχισε να ανοίγει και να κλείνει ζητώντας απεγνωσμένα να την βουλώσει το καυλί του.

Άπλωσα το χέρι μου, χωρίς να βλέπω (δεν έβλεπα γιατί με φιλούσε με πάθος, κάνοντας με να αισθάνομαι πραγματικά γυναίκα) και άρχισα να του κατεβάζω το φερμουάρ. Μόλις του το κατέβασα, πετάχτηκε από μέσα σαν ελατήριο ένα τεράστιο παλούκι που ακούμπησε το πουτσοκέφαλο πάνω στον γύρω του τιμονιού. Καθώς το κοιτούσα με την άκρη του ματιού μου (δεν μπορούσα να το δω με το άλλο μάτι μιας και ανταλλάσσαμε ακόμα σάλια) σκέφτηκα ότι η γυναίκα του πρέπει να αισθανόταν πολύ τυχερή με τέτοιο πράγμα στα σκέλια της.

Μόλις χαλάρωσε λίγο με το γλωσσόφιλο, πήρα βαθιά ανάσα και του είπα. «Τι εργαλείο είναι αυτό άντρα μου, άσε με να σου το γλείψω.!». Με άφησε και εγώ έσκυψα (Έσκυψα; Χμ. ο λόγος το λέει, μιας και μπορούσα να το γλείψω χωρίς σχεδόν καν να σκύψω) και με το ζόρι κατάφερα να χώσω το τεράστιο και χοντρό πουτσοκέφαλο μόλις λίγο πιο κάτω από το «σκαλοπάτι» του. Είχε λίγα προσπερματικά υγρά πάνω του, αρκετά όμως για να μπορώ να πάρω την γεύση του και να κάνει την γλώσσα μου να κολλάει. Άρχισα να γλείφω το «κορδονάκι» που συγκρατούσε το πετσάκι του πάνω στο πουτσοκέφαλο, ενώ έχωνα την άκρη της γλώσσας μου μέσα στην αρκετά ανοιχτή τρυπούλα του καυλιού του ενώ κάθε τόσο ερχόταν όλο και πιο πολλά προσπερματικά υγρά στο στόμα μου. Κάποια στιγμή ανάμεσα στα «αχχχχχ» του τον άκουσα να μου λέει: «Πρόσεξε, γιατί χύνω υπερβολικά και πολύ δυνατά, όταν θα σου πω χύνω, βγάλτο από το στόμα σου γιατί φοβάμαι μη πνιγείς».

Συνέχισα το γλείψιμο με μεγαλύτερο πάθος και πιο παιχνιδιάρικα ξέροντας ότι δεν θα άντεχε άλλο, αλλά ήθελα να δω εκείνη την τεράστια «μάνικα» να τελειώνει μέσα στο στόμα μου. Τελικά δεν άργησε να γίνει. Ο κρατήρας ήταν έτοιμος να εκραγεί, καθώς άφηνε μικρές ποσότητες λάβας να μου γεμίζουν το παθιασμένο στόμα μου. Και ξαφνικά ενώ η γλώσσα μου περνούσε πάνω από το πετσάκι, είδα ένα πίδακα από καυτό χύση να πετάγεται σχεδόν στον ουρανό του αυτοκινήτου, τότε μπουκώθηκα. Αδύνατον να καταπιώ την πραγματικά μεγάλη ποσότητα χυσιού που κατέληγε μέσα στο στόμα μου. Τα καυτά υγρά άρχισαν να στάζουν δεξιά και αριστερά από τα χείλια μου και από εκεί πάνω στα βυζιά μου, τον έβγαλα από το στόμα και με έκπληξη είδα ότι ακόμα πετάγονταν μεγάλες ποσότητες από χύσια. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που έβρισκε τόσα πολλά χύσια.

Αφήσαμε να περάσει μισή ώρα από το χύσιμο. Ύστερα άρχισε και πάλι το παιχνίδι και όταν πάλι ο «Γ» ήταν έτοιμος βγήκαμε από το αυτοκίνητο. Με έβαλε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του, αφού πρώτα έστρωσε επάνω μια καθαρή πετσέτα θαλάσσης. Μου άνοιξε τα πόδια, έκατσε στα πόδια του και άρχισε να μου γλύφει την τρύπα μου που ήταν ήδη ανοιχτή.

Πέντε λεπτά αργότερα, έπιασα μόνος μου τα πόδια μου πίσω από τα γόνατα και σχεδόν έφερα τα γόνατα μου κοντά στα αυτιά μου. Τώρα η τρύπα μου ήταν σαν πιάτο μπροστά του. Στάθηκε όρθιος και επί τρία λεπτά προσπαθούσε να χώσει το χοντρό πουτσοκέφαλο του μέσα μου.

Μάταια, όμως, το μόνο που κατάφερνε ήταν ίσα-ίσα να βάζει λίγο από την άκρη μέσα μου. Έσκυψε και μου έριξε μέσα αρκετό σάλιο, πάλι όμως δεν γινόταν τίποτα. Τελικά πήγε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου (εγώ ακόμα κρατούσα τα πόδια ανυπομονώντας να αισθανθώ το παλούκι να με ανοίγει στα δύο), γύρισε με ένα κουτάκι κρέμα χεριών (βλέπεις είχα ξεχάσει να βάλω βαζελίνη), το άνοιξε και άρχισε να μου πασαλείβει την τρύπα μέσα έξω.

Και ξαφνικά έγινε το θαύμα. Μόλις ακούμπησε το χοντρό πουτσοκέφαλο στην γεμάτη κράμα τρύπα μου αισθάνθηκα να βυθίζετε μέσα μου ένα όμορφο, χοντρό και μεγάλο παλούκι. Άρχισε να σπρώχνει σιγά-σιγά, τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν από πόνο και καύλα. Δεν ξέρω πόσο βαθιά μπήκε, εκείνο όμως που ξέρω να πω είναι ότι τα μάτια μου δάκρυσαν από τον πόνο που ένοιωθα, αλλά ήταν σκέτη απόλαυση. Έμπαινε και έβγαινε μέσα έξω και με έκανε να τσούζω, αλλά συγχρόνως να χύνω χωρίς να αγγίζω το καυλί μου που τώρα έπαιζε τον ρόλο μιας καυλωμένης κλειτορίδας.

Με ξέσκιζε και μου ζητούσε να του πω τι μου έκανε. Άρχισα να του λέω με σβησμένη και μέσα σε λυγμούς καύλας φωνή: «Με ξεσκίζεις μωρό μου, άντρα μου καυλωμένε, τι καυλί είναι αυτό, τι τύχη έχει η καριόλα η γυναίκα σου, έτσι καυλιάρη άντρα, έτσι ξέσκισε την σούφρα μου, κάνε με να μη μπορώ να περπατήσω, έτσι ναι, ναι, κι' άλλο πιο δυνατά πιο βαθιά, έτσι να μου χτυπήσεις τα κωλομέρια με τα αρχίδια σου, έτσι μωρό μου να αισθάνομαι τις τρίχες σου να με αγκυλώνουν, ξέσκισε με, χύσε μέσα μου καυλιάρη μου, ναι, ναι, κάνε με να πω τον δεσπότη Παναγιώτη, άντρα μου, άντρα μου σβήνω, ξέσκισε με, κάνε με να «χύσω» από τον κώλο, έτσι καύλα μου, μη σταματάς, έτσι, είμαι η πουτάνα σου, είμαι η πουστάρα που σε γεύεται». Αυτά του έλεγα όση ώρα με παλούκωνε. Ξαφνικά τον άκουσα να φωνάζει δυνατά. «Τώρα ναι σε χύνω πουτάνα μου, πουστάρα, που η μάνα σου χάρηκε όταν νόμισε ότι γέννησε αγόρι, που να ήξερα τι πουτάνα έφερε στον κόσμο, αχχχχχχχχχχχχ». Αισθάνθηκα σαν να μου έκαναν κλύσμα καθώς το άντερο μου γέμιζε από ποσότητες χυσιού.

Όταν βγήκε από μέσα μου αισθάνθηκα, αρκετά από τα υγρά του να αποβάλλονται από μέσα μου, έσφιξα την τρύπα μου για να μην αδειάσει από τα υπέροχα υγρά του. Όταν χωρίσαμε φιληθήκαμε, όλο δε το βράδυ ανταλλάσσαμε καυτά μηνύματα με τα κινητά μας. Θα τον δω ξανά την Παρασκευή το πρωί και θα ακολουθήσει ένας ακόμα γύρος όμορφου ξεσκίσματος.

Οφείλω να ομολογήσω ότι νοιώθουμε όμορφα πλέον όταν μιλάμε σαν δυο ερωτευμένα πιτσούνια στο κινητό, μου ζητάει ακόμα και μέσα από το κινητό να του λέω ερωτικές φαντασιώσεις και μου λέει ότι τον παίζει μέχρι το επόμενο ραντεβού μας!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

Events

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!